Duete celebre din opere și operete II

Sâmbătă, 27 iunie 2020, ora 19.00
Curtea Operei Brașov

     Cea de a doua seară a „Duetelor celebre din opere și operete” include noi momente muzicale reprezentative pentru lirica universală.


     
îi veți putea asculta pe Maria și Tonio (îndrăgostiții cazoni din opera „Fiica regimentului” de G. Donizetti), pe Susanna – iubita lui Figaro – și Contele Almaviva (din opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart), pe Leonora și Contele de Luna (personaje de mare forță din opera „Il Trovatore” de G. Verdi), dar și pe Contesa Maritza alături de veșnicul „pretendent”, Koloman Zsupán (din opereta „Contesa Maritza” de E. Kalman).

Soliști: Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Liviu Iftene, Adrian Mărcan, Lorand Cristian, Marian Rește, Dan Popescu

Baletul, Corul și Orchestra Operei Brașov.

Dirijor: MIRCEA HOLIARTOC
Prezintă: Simona Manole

Scenografia: Rodica Garștea
Regie scenă: Marilena Aldea

Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380


La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Vă așteptăm cu drag!

Foto: „Contesa Maritza”, operetă de E. Kalman

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.