DUCARIU Sena – pianistă

E-mail: ducariu_sena@yahoo.com

Este absolventă a Conservatorului de Muzică „C. Porumbescu” din București, având ca profesor pe Viorica Zorzor. Urmează cursurile de perfecționare în Germania, cu prof. Rudolf Kehrer.
în palmaresul pianistei sunt prezente diferite distincții primite la concursuri de interpretare muzicală, precum și numeroase recitaluri în străinătate și în majoritatea centrelor muzicale din țară.
Ca lector universitar este desemnată pianist acompaniator la Cursurile de vară de la Rm. Vâlcea și la Cursurile internaționale de măiestrie artistică organizate de Facultatea de Muzică din Brașov (la clasele profesorilor Petre Munteanu, Viktor Pikaisen, Georgeta Stoleriu, Gheorghe Roșu, Wolfgang Guttler și Eva Mohos).
A susținut recitaluri alături de violoniștii Octavian Rațiu, Florin Ionescu-Galați, soprana Felicia Filip, mezzosoprana Asineta Răducan, tenorul Marius Brenciu, baritonul Adrian Mărcan, bass-ul Gheorghe Roșu și clarinetistul Iulian Rusu.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.