„Divertisment de toamnă”, cu cvintetul vocal Anatoly, online

Cele mai recente măsuri de siguranță sanitară au determinat Opera Brașov să restricționeze evenimentele ce se desfășurau în prezența publicului, însă activitatea noastră artistică continuă. Astfel, ducem mai departe seria vizionărilor online inițiată în luna martie a acestui an – „Opera, la voi acasă”, prin care ne dorim să fim alături de dumneavoastră, dragii noștri spectatori, și în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.
Spectacolul „Divertisment de toamnă”, susținut de cvintetul vocal Anatoly, programat miercuri seara, a avut loc pe scena Operei Brașov. Acesta a fost înregistrat și este transmis online vineri, 30 octombrie 2020, de la ora 18.30, prin intermediul canalului nostru de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=N1mWorQX4bg&feature=youtu.be și a paginii oficiale de Facebook.
Cei cinci membri ai grupului Anatoly ne-au pregătit un concert special, cu o varietate mare de genuri, stiluri și abordări diverse. în cadrul acestui eveniment, veți putea audia și piese în primă audiție absolută pentru această formulă vocală, cum ar fi „Cântec de leagăn” de Johannes Brahms, „Pseudo-Yoik” de Jaako Mäntyjärvi sau „Besame Mucho” de Consuelo Velázquez. Aranjamentul tuturor pieselor aparține lui Ciprian Cucu și Ciprian Țuțu. Nu vor lipsi nici surprizele muzicale, așa cum ne-au obișnuit cei cinci Anatoly în fiecare concert.

Membrii grupului:

· Andrada Mureșan (alto) – profesor la Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov

· Gabriel Baciu (tenor) – inginer CANAM Brașov

· Ciprian Cucu (tenor) – cântăreț bisericesc; realizează aranjamentele grupului

· Ciprian Țuțu (bariton) – conf.univ.dr. la Universitatea Transilvania Brașov și Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti; dirijorul Corului Academic Radio București; realizează  aranjamentele grupului

· Marius Modiga (bas) – profesor la Seminarul teologic „Dumitru Stăniloae” din Brasov și dirijorul Corului Concentus – Brașov

Accesul la evenimentul online este gratuit!

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Brașov.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.