„Degețica”, spectacol caritabil oferit de Opera Brașov

Duminică, 25 septembrie 2016, de la ora 17.00, în Sala Operei, vă invităm, cu mic, cu mare, la spectacolul de balet „Degețica”, pe muzică de W.A. Mozart, după binecunoscuta povestire a lui H.Ch. Andersen. Evenimentul este unul caritabil, oferit de Opera Brașov în beneficiul Asociațiilor Theoemydor și Rază de Speranță, două organizații din Brașov care își desfășoară activitatea în domeniul promovării și apărării drepturilor și intereselor persoanelor cu autism și a familiilor lor.
Regia și coregrafia spectacolului sunt semnate de Nermina Damian, iar scenografia este creată de Simö Enikö. în distribuție, soliștii de balet ai Operei Brașov: Mihaela Fărcășanu, Melania Condoiu, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Ramona Mezei, Dorin Coșeriu, Anca Branea, Adrian Scriminț, Claudiu Dane, Nicoleta Sasu, Liliana Țărîncă, Miruna Moldoveanu, Adriana Simion, Valentina Mirică, Meda Enăcache, Alexandra Scriminț.
în rolul povestitorului: Lorand Cristian. în dansul cărăbușilor și dansul florilor își dă concursul ansamblul de balet al Operei Brașov.

   Preț bilete: 20 lei – adulții; 10 lei – copiii

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.