DEGEȚICA – Invitația „celor mici” către „cei mari”

Duminică, 17 martie 2013, ora 16.00, Sala Operei 

– Spectacol de balet –
Muzica: W. A. Mozart

Regia și coregrafia: NERMINA DAMIAN
Scenografia: Simo Eniko

„Degețica” este povestea lui Andersen ce a inspirat-o pe maestra-coregraf Nermina Damian să creeze o atmosferă feerică, miraculoasă și colorată, apelând la muzica lui Mozart, tratată atât clasic dar și pe ritmuri moderne, ajungând până la jazz și rock.
Cu acest spectacol de balet povestit de Nicolae Zaharia se vor bucura toți copiii… de la 3 la 80 de ani.
Am dat numele de „Opera în familie” acestor spectacole pentru Bunici, Părinți și Copii, din dorința de a sublinia interesul, dragostea și respectul acordat atât celor mici cât și celor mari, răspunzători în a-și face timp de a-i duce într-o sală de Operă, în a le oferi un spectacol adevărat.
Nu este niciodată târziu să fii copil! „Opera în familie” este o a doua ocazie pentru cei mari să fie din nou copii, iar pentru cei mici să fie fericiți dar, mai ales, să înțeleagă de ce au o copilărie fericită și să prețuiască acest moment.

Text prezentare: Cornelia Petre

   Preț bilete: 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Marți – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.