„Degețica”, balet pentru copii

Duminică, 28 septembrie 2014, de la ora 17.00, se va deschide stagiunea spectacolelor pentru copii a Operei Brașov cu spectacolul de balet „Degețica”, pe muzică de W.A. Mozart, inspirat după povestea cu același titlu de H. Ch. Andersen. Regia și coregrafia sunt semnate de Nermina Damian, iar scenografia de Simö Enikö. Gingășia personajului principal al poveștii se poate reliefa perfect prin melodiile inspirate ale genialului compozitor, copiii putând lua un prim contact cu muzica și baletul clasic prin intermediul unei povești lirice, plină de învățăminte și de umor, totodată.
în distribuție: Miruna Moldoveanu, Diana Drăgan, Liliana Țărâncă, Nicoleta Sasu, Dorin Mirea, Genoveva Breaz, Dorin Coșeriu, Adrian Scriminț, Iulia Coșeriu, Cristina Rotundu, Adriana Simion, Nicoleta Rionesei, Mihaela Fărcășanu, Meda Enăcache, Alexandra Scriminț, alături de ansamblul de balet al Operei Brașov, în dansul cărăbușilor și în cel al florilor. în rolul povestitorului: Nicolae Zaharia.

   Preț bilete: 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.
Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.