De Ziua Națională, Anatoly a adus aurul pentru Brașov și România!

De ziua Națională a României, cvintetul vocal „Anatoly” al Operei Brașov a adus aurul pentru Brașov și România! Și nu o dată, ci de două ori! Grupul brașovean a participat, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2019, la Concursul Internațional Coral „Chorus Inside Advent”, ediția cu numărul 40, desfășurat la Roma – Italia. Cei cinci muzicieni au obținut Premiul I și Diploma de Aur, atât la secțiunea Muzică Profană, cât și la cea de Muzică Sacră. în concurs au participat reprezentanți din Polonia, Ungaria, Danemarca, Rusia, Armenia, Ucraina și Italia. însă România a triumfat prin cei cinci muzicieni brașoveni de excepție: Andrada Mureșan (alto), Gabriel Baciu (tenor I), Ciprian Cucu (tenor II), Ciprian Țuțu (bariton) și Marius Modiga (bas).
Tot cu ocazia Festivalului „Chorus Inside”, cvintetul „Anatoly” a concertat în deschiderea Galei ce a avut loc în celebrul Pantheon din Roma.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.