Daruri de Moș Nicolae

Duminică, 6 decembrie 2020, de la ora 18.30, Opera Brașov vă invită să primiți „Daruri de Moș Nicolae”, un eveniment muzical care ne va introduce în strălucirea Sărbătorilor de Iarnă. V-am pregătit cadouri speciale, pe care vă așteptăm să le descoperiți în ghetuțe! Muzica, emoția și bucuria vor însoți surprizele acestui spectacol festiv. Din programul serii nu vor lipsi minunatele colinde, românești și internaționale, cântecele de iarnă, momentele de balet, dar și pagini muzicale în interpretări inedite.

în cadrul acestui eveniment special, vor evolua soliștii: Aurelia FlorianCarmen TopciuAnda PopAsineta RăducanLiviu Iftene, Mihai IrimiaLorand CristianMădălina Bourceanu, Nicoleta ChirilăCorina KleinSonia Hazarian și cvintetul vocal Anatoly, alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov. Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole și Lorand Cristian. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Dirijor cor: Dragoș Mihai Cohal. Coregrafia: Ramona Mezei, Valentina Mirică, Alexandru Fotescu. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Evenimentul va fi transmis online, atât pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=c0mJlPljkO0&feature=youtu.be, cât și pe pagina oficială de Facebook.

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.