„Cosi Fan Tutte” deschide cea de-a treia ediție a Festivalului MOZART!

Sâmbătă, 28 ianuarie 2017, de la ora 18.30, în Sala Operei, puteți urmări primul spectacol din cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului W.A. Mozart 2017, organizat de Opera Brașov, cu sprijinul Consiliului Local Brașov și al Primăriei Municipiului, este vorba despre opera „Cosi Fan Tutte” de W.A. Mozart. în 26 ianuarie 1790, avea loc la Burgtheater Viena, premiera lucrării „Cosi Fan Tutte”, operă buffă în două acte, pe un libret de Lorenzo da Ponte.
Trăind într-o epocă în care moravurile se strecurau în toate mediile sociale, Mozart se oprește, în „Cosi Fan Tutte” asupra unui subiect prezent și în alte opere ale sale: infidelitatea partenerilor. Dacă în „Nunta lui Figaro” și „Don Giovanni” subiectul se axează pe infidelitatea bărbaților, în „Cosi Fan Tutte”, rolurile se vor inversa.
Din distribuția spectacolului de sâmbătă seară, fac parte soliștii: Ioana Mărgărit (Fiordiligi), Asineta Răducan (Dorabella), Mihai Irimia (Ferrando), Valentin Marele (Guglielmo), Lăcrămioara Schuller – debut (Despina), Marian Rește (Alfonso). își dau concursul Corul și Orchestra Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla Leonard Boga (debut). Regia spectacolului este semnată de Cristian Mihăilescu, iar scenografia de Rodica Garștea. Mișcarea scenică: Nermina Damian.

   Preț bilete: 30 lei; 20 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Sponsor exclusiv: KRONOSPAN

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.