Concertul de închidere a stagiunii din Piața Sfatului se amână!

Din motive obiective, Concertul programat pentru sâmbătă, 8 iuĺie 2017, se amână pentru data de 9 septembrie 2017! Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Sâmbătă, 8 iulie 2017, de la ora 19.00, în Piața Sfatului, Opera Brașov vă invită la Concert, în închiderea stagiunii 2016 – 2017, un regal artistic oferit brașovenilor și turiștilor, atât de așteptat în fiecare vară.
în programul evenimentului, sunt cuprinse arii și duete, terțete din opere, operete și musical-uri, pagini de referință din istoria muzicii care, cu siguranță, vor încânta publicul prezent. Amintim doar o parte dintre acestea: „Bal mascat” de G. Verdi (următoarea premieră a Operei Brașov, programată a fi pusă în scenă în toamna acestui an), „Ernani”, „Il Trovatore”, „Rigoletto”, lucrări ale aceluiași titan, „Carmen” de G. Bizet, „Lakmé” de L. Delibes, „Don Pasquale” de G. Donizetti, „Voievodul țiganilor” și „Liliacul” de J. Strauss, „Văduva veselă” de Fr. Lehar, „Silvia” și „Contesa Maritza” de E. Kalman, „West Side Story” de L. Bernstein, „Cats” de A.L. Webber, dar și alte surprize, pe care vă invităm să le descoperiți în seara concertului. Vor interpreta soliștii Operei Brașov: Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Adrian Mărcan, Ștefan Schuller. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov este invitat să dirijeze maestrul Ciprian Teodorașcu (Opera Națională București). își dă, de asemenea, concursul Corul Operei Brașov, pregătit de Leonard Boga.
   Intrarea la acest concert este liberă.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.