„Cocoșelul neascultător”, spectacol de 1 Iunie, la Coresi Shopping Resort

Duminică, 3 iunie 2018, de la ora 16.30, la Coresi Shopping Resort, tot cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în premieră, Opera Brașov oferă copiilor brașoveni și nu numai, un cadou: spectacolul „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian. Amintindu-și de copilărie și cu multă poftă de joacă, vor urca pe scena din mall-ul brașovean, artiștii Operei Brașov: Irina Iftene (debut), Sonia Hazarian, Anca Panait, Marcel Zănescu, Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop. Regia spectacolului este semnată de Constantin Ungureanu.
Reprezentația spectacolului „Cocoșelul neascultător” din Coresi Shopping Resort este adaptată condițiilor scenice, scenografice, de lumini și sonorizare din acest spațiu neconvențional, în care Opera Brașov va juca pentru prima dată. Actul artistic se va desfășura luând în considerare aceste împrejurări. Vă mulțumim pentru înțelegere!
   Intrarea este liberă!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.