„Cocoșelul neascultător” se joacă și duminică în curtea Operei!

Duminică, 14 iunie 2020, de la ora 17.00, în curtea Operei Brașov, îi invităm pe cei mai mici și mai devotați spectatori, copiii, să urmărească aventurile „Cocoșelului neascultător”, într-un spectacol creat de Ion Lucian.
în distribuție îi regăsim pe artiștii: Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Liviu Iftene, Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop. Regia artistică este semnată de Constantin Ungureanu. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

   Intrarea este liberă!

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Intrarea publicului va fi posibilă începând cu ora 16.00, în ordinea sosirii. Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se amână pentru o dată ulterioară.

Vă așteptăm cu drag!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.