„Cocoșelul neascultător” le dă întâlnire celor mici vineri în Piața Sf. Ioan

Opera Brașov nu îi uită nici pe copii, în această perioadă, când se reiau evenimentele în aer liber. Astfel, vineri, 12 iunie 2020, de la ora 11.00, în Piața Sf. Ioan, cei mici sunt invitați, alături de părinți și bunici, să se bucure și să tragă învățămintele potrivite din aventurile „Cocoșelului neascultător”, un spectacol creat de Ion Lucian. în distribuție îi regăsim pe artiștii Operei Brașov: Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Liviu Iftene (debut), Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop. Regia artistică este semnată de Constantin Ungureanu. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

   Intrarea este liberă!

Accesului publicului va fi posibil începând cu ora 10.00, în ordinea sosirii. La intrare, va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măsștii este obligatorie! Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se amână pentru o dată ulterioară.

Vă așteptăm cu drag!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.