Bun găsit, domnule Mozart!

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de la ora 18.30, în Sala Operei, debutează cea de-a patra ediție a Festivalului W.A. Mozart, 2018, organizat de Opera Brașov, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov. Primul eveniment dintr-o serie ce se va întinde pe întreaga lună februarie este spectacolul extraordinar „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar în ziua aniversării a 262 de ani de la nașterea genialului compozitor austriac. Așadar, seara de 27 ianuarie de la Opera Brașov, constituie un omagiu adus lui Wolfgang Amadeus Mozart pentru tot ce a dăruit muzicii și lumii, în general. în program, arii și duete din celebrele lucrări semnate de acesta: „Nunta lui Figaro”, „Cosi Fan Tutte”, „Don Giovanni”, „Idomeneo”, „Flautul fermecat”, „Răpirea din Serai”. Pe scena Operei Brașov vor urca nu mai puțin de 23 de soliști: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Simona Mărcan, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Carmen Topciu, Mihai Irimia, Lorand Cristian, Valentin Marele, Adrian Mărcan, Marian Rește, Nicolae Zaharia, Dan Popescu, Ștefan Schuller. Artiștii vor fi acompaniați la pian de maestrul Ovidiu Mezei. își dau concursul, de asemenea, Corul și Orchestra Operei Brașov.

   Preț bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.