Biletele pentru show-ul „Bach in ShowBiz” al artistului Zoli Toth se găsesc la Opera Brașov!

Sala PATRIA din Brașov găzduiește vineri, 23 mai 2014, de la ora 19.00, concertul „Bach în ShowBiz” al artistului percuționist Zoli Tóth, fondatorul trupei Sistem și promotorul muzicii neconvenționale de percuție din România.

Spectacolul este construit pe muzica lui Adrian Enescu, având teme de Johann Sebastian Bach și completat cu un show unic de proiecții 3D marca „Les Ateliers Nomad”.

„Deși în facultate l-am cam urât pe domnul Bach, astăzi mă bucur mult să pot «profita» de genialitatea lui. Alături de echipa mea, am reușit să-l reinventăm Marele Bach, o provocare deloc ușoară, mai ales atunci când așteptările publicului de azi sunt foarte mari”, afirmă Zoli Tóth despre acest spectacol.

Zoli Tóth se află în turneu național cu acest proiect fusion, în care combină muzica clasică și experiența sa acumulată din showbiz. Alături de cunoscutul instrumentist care va cânta la vibrafon și marimba, pe scenă vor mai urca Amalia Gîscă – vioară, Flaminia Nastai – violoncel și Bogdan Pop – percuție.

Evenimentul de la Sala PATRIA este organizat de Asociația Star Education, Quartz Media Production, în parteneriat cu Opera Brașov și Filarmonica Brașov.

Biletele s-au pus în vânzare la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419.380, iar prețul unuia este de 20 de lei.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.