„Bărbierul din Sevilla”, cea mai comică operă a tuturor timpurilor, în Grădina de vară a Operei Brașov!

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, de la ora 18.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă invităm la o operă comică foarte populară și extrem de îndrăgită: „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini, pe care o vom prezenta într-o versiune adaptată. Eroul principal al acestei lucrări este Figaro, un frizer din Sevilla secolului al XVIII-lea, în același timp romantic și îndrăzneț, care se folosește de toate șiretlicurile pentru a-i vedea fericiți pe Rosina și Contele Almaviva.
în distribuție:
Rosina – Asineta Răducan
Contele Almaviva – Mihai Irimia
Figaro – Adrian Mărcan
Bartolo – Ștefan Schuller
Basilio – Dan Popescu
Berta – Cristina Roșu
Fiorello/Ofițerul – Marian Rește
Notarul – Aurel Aron
își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov.
Conducerea muzicală a acestui spectacol îi aparține maestrului Traian Ichim. Regia artistică este semnată de Carmen Dobrescu. Adaptarea scenică: Anda Tabacaru. Scenografia: Rodica Garștea. Regie scenă: Marilena Aldea.

   Preț bilete: 20 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.