„Armonii estivale”, în Grădina de vară a Operei Brașov

Miercuri, 26 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă așteptăm la recitalul vocal-instrumental
            „Armonii estivale”.
în cadrul acestui eveniment muzical, îi veți putea asculta pe soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Maria Catrina, Aurelia Florian, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Sonia Hazarian, Carmen Topciu, Adrian Mărcan, Marian Rește, Dan Popescu, acompaniați la pian de asist. dr. Lioara Frățilă – Facultatea de Muzică, Universitatea „Transilvania” Brașov. Ei vă vor oferi un evantai de bijuterii muzicale din toate genurile, de la lied, operă, musical și până la canțonete. Veți putea asculta arii din opera „Mefistofele” de A. Boito, din lucrări inedite cum ar fi romanul muzical „Louise” de G. Charpentier sau zarzuela „Las hijas del zebedeo” de R. Chapí, din îndrăgitul musical „My Fair Lady” de Fr. Loewe sau canțoneta „Tu ca nun chiagne” de E. de Curtis, pentru ca desfășurătorul să fie completat și de compoziții românești: „Din vise dragi, poeme” de S. Păutza, „Revedere” de A. Eliade și „Poem pentru Madona de la Neamț” de Liana Alexandra.
Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Dan Antipa.

   Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.