Amor de mai

Opera Brașov inaugurează un nou program muzical ce se va desfășura, pentru început, timp de trei luni, la Cetatea Rupea, grație unui parteneriat între Primăria Rupea și instituția noastră. Scopul evenimentelor este de a duce muzica de operă, operetă, musical și cea de cameră mai aproape de o altă categorie de public.

Astfel, duminică, 30 mai 2021, de la ora 17.00, Opera Brașov oferă recitalul vocal-instrumental „Amor de mai”, susținut de artiștii noștri: Maria Catrina – soprană, Corina Klein – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Claudiu Bugnar – tenor, acompaniați la pian de Lioara Frățilă (lector dr. univ la Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov). În programul acestui eveniment muzical, veți putea audia canțonete celebre: „O sole mio” – E. di Capua, „Torna a surriento” – E. de Curtis, arii și duete binecunoscute din musical-uri și operete: „My Fair Lady” – Fr. Loewe, „West Side Story” – L. Bernstein, „Cats” – A. L. Webber, „Silvia” de E. Kalman. Cei care vor vizita Cetatea Rupea și vor plăti bilet de intrare, se vor putea bucura de acest recital, care vine în întâmpinarea atât a turiștilor, cât și a localnicilor.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.