A doua reprezentație a operetei „Sânge vienez” de Johann Strauss-fiul / SPECTACOL AMÂNAT

Duminică, 11 octombrie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la cea de a doua reprezentație a spectacolului „Sânge vienez” de Johann Strauss – fiul, într-o versiune adaptată, în care vă vom oferi cele mai reprezentative momente. Libretul a fost scris de Victor Léon și Leo Stein. Premiera a avut loc pe 26 octombrie 1899, la Carltheater din Viena, însă Johann Strauss nu mai era în viață ca să vadă și această ultimă capodoperă a sa. Atât de ridicată a fost popularitatea valsului „Sânge vienez” op. 354, încât a fost ales ca titlu al acestei lucrări muzicale. Opereta prilejuiește întâlnirea cu atmosfera vieneză de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

în distribuție:
Gabriella – Anda Pop
Franzi – Nicoleta Chirilă
Peppi – Andromeda Nemeș
Rosa – Cristina Roșu
Eduard – Mihai Irimia
Josef – Mugurel Oancea
Vercingetorix – Marian Rește
Kagler – Ștefan Schuller
Contele Bitovsky – Dan Ionescu

își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Mircea Holiartoc. Regia artistică a spectacolului este semnată de Anda Tabacaru. Scenografia: Rodica Garștea. Coregrafia: Alexandru Fotescu. Mișcarea scenică: Anca Branea. Asistenți regie: Silvia Papadopoulos și Nicoleta Chirilă. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

   Preț bilete: 30 lei
   Număr bilete disponibile: 113

Durată: aprox. 1 oră 30 minute, fără pauză

BILETE ONLINE

Biletele se pun în vânzare începând de joi, 8 octombrie 2020, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la Casa de Bilete, din str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419380.
Program casierie: Luni – Vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Accesul copiilor este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

La evenimentele Operei Brașov, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.