‹ Înapoi: Spectacole

„Divertisment de toamnă”, cu cvintetul vocal Anatoly, online

„Divertisment de toamnă”, cu cvintetul vocal Anatoly, online

Cele mai recente măsuri de siguranță sanitară au determinat Opera Brașov să restricționeze evenimentele ce se desfășurau în prezența publicului, însă activitatea noastră artistică continuă. Astfel, ducem mai departe seria vizionărilor online inițiată în luna martie a acestui an – „Opera, la voi acasă”, prin care ne dorim să fim alături de dumneavoastră, dragii noștri spectatori, și în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.
Spectacolul „Divertisment de toamnă”, susținut de cvintetul vocal Anatoly, programat miercuri seara, a avut loc pe scena Operei Brașov. Acesta a fost înregistrat și este transmis online vineri, 30 octombrie 2020, de la ora 18.30, prin intermediul canalului nostru de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=N1mWorQX4bg&feature=youtu.be și a paginii oficiale de Facebook.
Cei cinci membri ai grupului Anatoly (Andrada Mureșan – alto, Gabriel Baciu – tenor I, Ciprian Cucu – tenor II,  Ciprian Țuțu – bariton, Marius Modiga – bas) ne-au pregătit un concert special, cu o varietate mare de genuri, stiluri și abordări diverse. În cadrul acestui eveniment, veți putea audia și piese în primă audiție absolută pentru această formulă vocală, cum ar fi „Cântec de leagăn” de Johannes Brahms, „Pseudo-Yoik” de Jaako Mäntyjärvi sau „Besame Mucho” de Consuelo Velázquez. Aranjamentul tuturor pieselor aparține lui Ciprian Cucu și Ciprian Țuțu. Nu vor lipsi nici surprizele muzicale, așa cum ne-au obișnuit cei cinci Anatoly în fiecare concert.

Accesul la evenimentul online este gratuit!

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Brașov.

Scris vineri, 30 octombrie 2020

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov