‹ Înapoi: Spectacole

SPECTACOLUL DE CRĂCIUN

SPECTACOLUL DE CRĂCIUN

Vineri, 20 decembrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Din anul 2000, Opera Braşov a făcut ca spectacolul ce precede Sărbătorile Sfinte ale Crăciunului să devină, pentru publicul başovean, cel mai aşteptat eveniment al lunii Decembrie.
Din anul 2000, an de an, începând cu deschiderea noii stagiuni de operă, operetă şi balet, Spectacolul de Crăciun de la Opera Braşov rămâne una dintre întrebările de prim interes pentru spectatorii de operă din Braşov, din ţară dar şi pentru turiştii străini.
Evenimentul respectă toate gusturile şi pretenţiile, de la operă la folclor, colinde, dans, balet, momente vesele… glasuri puternice ale corului Operei, glasuri cristaline de copii, toate pentru a aminti că aici, în oraşul de sub Tâmpa se petrec lucruri minunate, cu oameni minunaţi, pentru oameni minunaţi!
Crăciunul Operei din Braşov – în două spectacole identice, în două seri de decembrie 2013, cu aceeaşi dorinţă de fiecare an: a oferi un plus de bucurie spectatorilor din Sala Operei Braşov.

Dirijor: TRAIAN ICHIM

Dirijor cor: CIPRIAN ŢUŢU

Soliştii, Corul, Baletul, Orchestra Operei Braşov

Şi invitaţii:
Ozana Barabancea
Adrian Daminescu
Ana Donose
Trupa de cabaret RISING SUN
Corul de Copii UNISON – Dirijor: George Dumitraşcu


   Preţ bilete: 40 lei; 30 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Scris joi, 12 decembrie 2013

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov