‹ Înapoi: Spectacole

O seară specială cu DON PASQUALE

O seară specială cu DON PASQUALE

Operă de G. Donizetti

Sâmbătă, 5 Octombrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Dirijor: TRAIAN ICHIM
Regia: Cristian Mihăilescu
Scenografia: Rodica Garştea
Coregrafia: Nermina Damian

Cea mai populară şi cea mai comică operă alături de „Bărbierul din Sevilla” (de Gioacchino Rossini), cântată de zeci de ani, cu acelaşi succes, pe cele mai importante scene ale lumii, se joacă din nou, după o lungă absență, pe scena Operei Brașov.
Muzica şi textul creează o relaxare extraordinară datorită subiectului comic. Surprize tot mai neaşteptate: bani risipiţi pe toalete luxoase şi mobilă sau în seri la restaurante… banii lui Don Pasquale, bătrânul bogat şi zgârcit care şi-a dorit ceea ce nu merita: o tânară angelică să-i fie soţie. Dar... se știe... ce este în afara legilor naturii, poate să devină tragic sau comic.
Inovaţiile regizorale, o scenografie care răstoarnă uzanţe aducând pe scenă o statuie „vie”, o fântână arteziană reală, precum şi arii memorabile, duete inefabile, coruri extraordinare, costume, jocul scenic dar, mai ales, vocile soliștilor… toate fac din acest spectacol un eveniment pentru o seară specială la OPERA BRAȘOV.
Cu: Nicoleta Chirilă, Cristina Roșu, Marian Rește, Valentin Marele, Liviu Iftene și Ramona Mezei (statuia)

Corul şi Orchestra Operei Braşov

Text prezentare: Cornelia Petre

   Preț bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Marţi – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Scris luni, 30 septembrie 2013

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov