‹ Înapoi: Spectacole

Anatoly oferă, de Crăciun, „Colind României”

Anatoly oferă, de Crăciun, „Colind României”

Cvintetul Vocal ANATOLY al Operei Brașov vă invită cu drag duminică, 23 decembrie 2018, de la orele 17.00 și 19.30, la Centrul Cultural REDUTA, la Concertul extraordinar intitulat „Colind României”. Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor 1), Ciprian Cucu (tenor 2), Ciprian Ţuţu (bariton), Marius Modiga (bas), cei cinci membri ai grupului, pregătesc un program special, alcătuit doar din colinde și cântece de Crăciun românești, ca un tribut adus Centenarului Marii Uniri. „Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești, colindăm în astă iarnă, cu colinde românești! În an Centenar, alături de cant, se văd și umbrele eroilor! Colindul e și pentru ei. E și pentru ce au luptat: pentru România dodoloață! Așa că vă invităm la concertul nost de colinde și cântece de iarnă, în ziuă sântă de duminică, 23 Decembrie, pe la ore de sară, când de la 17, când de la 19 și ceva, în sală de Redută. Haidați!”, ne îndeamnă, în cel mai pur stil românesc, cei cinci muzicieni brașoveni. Invitați în acest concert vor fi Ioan Liviu Iosif – nai și Ionuț Cabaș - percuție.

   Preț bilete: 50 lei

Biletele se pot achiziționa de la Librăria „Șt.O. Iosif” și de la Centrul Cultural REDUTA. Informații se pot obține la telefon: 0722.138.048.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Culturală ANATOLY, Opera Brașov și Primăria Municipiului Brașov. Parteneri: Centrul Cultural REDUTA, Libris și Facultatea de Muzică - Universitatea „Transilvania” Brașov

Anatoly aduce mulțumiri pentru conceptul grafic al afișului, semnat de artistul brașovean Horia Țigănuș.

Scris marţi, 11 decembrie 2018

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov