‹ Înapoi: Spectacole

„Reverii muzicale”, la Opera Brașov

„Reverii muzicale”, la Opera Brașov

Miercuri, 9 septembrie 2020, de la ora 18.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă așteptăm la recitalul vocal-instrumental „Reverii muzicale”. Interpretează soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Valentina Mărgăraș, Gabriela Hazarian, Carmen Topciu, Mihai Irimia, Valentin Marele. Ei vor fi acompaniați la pian de Lioara Frățilă. Din programul acestei seri punctăm doar câteva momente atractive: arii din operele „Falstaff” de G. Verdi și „Elixirul dragostei” de G. Donizetti, din opereta „Rodica” de N. Petri, „La petenera” din zarzuela „La Marchenera” de F.M. Torroba, liedul „Zdes' khorosho” de S. Rachmaninov sau romanța „Aș vrea să viu al tine” de E. Doga.
Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Dan Antipa.

    Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

 

Scris luni, 31 august 2020

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov